Hond

De voeding speelt een belangrijke rol in de totale gezondheid van de hond. Er zijn zoveel verschillende soorten hondenvoeding te koop, dat het moeilijk kan zijn te beslissen welk voer u uw hond het beste kunt aanbieden.

Advies en voorlichting

‘Elke hond is uniek en verdient de beste voeding’, dat is het principe van waaruit wij klanten adviseren. Zowel qua advies voor de eerste voeding van een pup, als advies om over te stappen van voeding bij bijvoorbeeld darm- of gewichtsproblemen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het geven van goede voorlichting. 

Tevens adviseren we u met betrekking tot het toepassen van anti-vlooienbehandelingen, ontwormen en de aanschaf van de juiste artikelen voor de dagelijkse verzorging. In onze ruim opgezette winkel bieden we onder andere een uitgebreid assortiment speelgoed, kussens, hondenmanden, borstels, riemen, etensbakken en verzorgingsproducten.

Wist je dat…

Kwalitatief goede hondenvoeding is belangrijk voor de gezondheid, weerstand en fitheid van de hond. Zeker wanneer de hond nog in de groei is. 

Gezond hondenvoer zorgt voor een mooie, glanzende vacht, minder en stevigere ontlasting en vaak worden honden er levendiger van.

We bieden een uitgebreid assortiment hondenvoer:KWALITEIT | PERSOONLIJK ADVIES | GOEDE SERVICE

Contact

  • Doelenstraat 76
  • 5081 CM Hilvarenbeek
  • 013-5052532
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © vangooldierenspeciaalzaak.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites