Vogel

Grasparkieten en valkparkieten, ook wel kromsnavels genoemd, zijn aantrekkelijke vogels en populair als huisdier. Ze verdienen aandacht, afwisseling en opvoeding. Een andere groep vogels waarin wij gespecialiseerd zijn, zijn de rechtsnavels. Hiertoe behoren onder andere de kanarie, zebravink, Japanse meeuw en diamantduif. Voorafgaand aan de aanschaf van een vogel als huisdier is het belangrijk goed uit te zoeken welke soort het beste bij uw wensen en situatie past. Sommige vogelsoorten zijn geschikt voor beginnende vogelhouders, terwijl voor andere soorten meer ervaring wenselijk is.

‘Waarom wil ik een vogel aanschaffen? Past deze vogel bij mij? Heb ik voldoende tijd voor de verzorging? Heb ik voldoende ruimte beschikbaar? Kies ik voor één vogel of meer? Waar moet ik verder bij de aanschaf op moet letten?’

Onze medewerkers denken met u mee en geven advies vanaf de aanschaf tot en met de verzorging van vogels. We bieden een uitgebreid assortiment voeding, kooien en verzorgingsartikelen.

Wist je dat ...

Vogels die als huisdier gehouden worden kunnen erg van elkaar verschillen voor wat betreft voeding, huisvesting en verzorging. 

De meeste vogels zijn van nature groepsdieren, wat betekent dat ze gezelschap nodig hebben. Dat kan door ofwel zelf veel met de vogel bezig te zijn of om hem met een of meerdere soortgenoten te houden.

KWALITEIT | PERSOONLIJK ADVIES | GOEDE SERVICE

Contact

  • Doelenstraat 76
  • 5081 CM Hilvarenbeek
  • 013-5052532
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © vangooldierenspeciaalzaak.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites