Onze missie

Van Gool dierenspeciaalzaak staat voor kwaliteit, persoonlijk advies en goede service. Wij nemen echt de tijd om u te adviseren; alleen het beste telt voor uw huisdier. In onze 450 vierkante meter grote winkel bieden wij op het gebied van hond, kat, konijn, knaagdier en vogel een groot assortiment aan voeders en accessoires. Tevens zijn wij hét adres voor (vijver)vissen en aquaristiek, paardenvoeders, hobbyvoeders, hengelsport en sleutelservice.

Ons team

Maikel Dielissen

Verkoopleider

Maikel is ruim 14 jaar werkzaam bij Van Gool Dierenspeciaalzaak en op alle fronten thuis; van hond en kat, tot knaagdier, konijnen, vogels en vissen. Of het nu gaat over allergieën, parasieten, voeding of verzorging. Heeft uw hond of kat vachtproblemen, overgewicht of vlooien? Maikel geeft advies en is op de hoogte van de laatste informatie en trends. Maikel haalt veel voldoening uit zijn werk: ‘Ik vind het belangrijk dat iedere klant op de voor hem passende manier wordt geholpen. Mijn hond (Tygo) is regelmatig 'proefkonijn' om onze nieuwe producten uit te proberen'.

Rob van Gool

Eigenaar

‘We mogen veel lokale klanten tot onze klantenkring rekenen, maar ook van verder weg weten klanten onze dierenspeciaalzaak te vinden. We staan bekend als een zaak waar echt nog aandacht voor de klant en diens huisdier is. Het streven is iedere klant met een tevreden gevoel de winkel uit te laten gaan. We organiseren ook regelmatig activiteiten voor de huisdieren en de dierenliefhebbers’.

Peter van Gool

Voormalig eigenaar

Peter is de voormalige eigenaar en grondlegger van Van Gool dierenspeciaalzaak en nog steeds actief. Hij neemt onder andere de levering van de paarden- en hobbyvoeders voor zijn rekening en zorgt er mede voor dat de winkel er tip top uitziet. 'Het is mooi om te zien dat naast de functie van lokale dierenspeciaalzaak we ook in de regio een goede naam hebben. We proberen net dat stukje extra service te verlenen en dat wordt door onze klanten gewaardeerd.'

Hilvarenbeeks familiebedrijf

Met Rob van Gool staat de vierde generatie aan het roer van een echt Hilvarenbeeks familiebedrijf. In 1897 begon grondlegger Jac van Gool als molenaar op molen De Doornboom in Hilvarenbeek. In 1903 bouwde hij een stoommaalderij, precies op de plek waar nu nog steeds onze dierenspeciaalzaak is gevestigd. In 1926 kwam diens zoon Bernard in het bedrijf. Met drie van zijn zonen (Huub, Peter, Ben) diende de derde generatie zich aan. In 1980 werd het oude stoom afgebroken en verscheen er een nieuwe bedrijfshal, die later werd verbouwd tot  dierenspeciaalzaak. In 1989 worden de bedrijven gesplitst in de dierenspeciaalzaak en het transportbedrijf (Jac van Gool B.V.). Inmiddels is de dierenspeciaalzaak (wederom) overgegaan van vader Peter op zoon Rob.

KWALITEIT | PERSOONLIJK ADVIES | GOEDE SERVICE

Contact

  • Doelenstraat 76
  • 5081 CM Hilvarenbeek
  • 013-5052532
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © vangooldierenspeciaalzaak.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites